Aktualności Aktualności

Ugotuj sobie święta z dziczyzny (nabór zakończony)

Lubisz gotować, poznawać nowe smaki, uczyć się nowych technik kulinarnych? To coś dla Ciebie! Już dziś ruszają zapisy na bezpłatne warsztaty kulinarne pn."Ugotuj sobie święta z dziczyzny".

Pod czujnym okiem profesjonalnej szefowej kuchni - Ewy Bałdyś-Jakuć, przygotujemy wyśmienite potrawy z dziczyzny. W menu m.in. gulasz z jelenia w sosie jałowcowym, medaliony z sarniny w słoninie z sosem z czarnej porzeczki oraz pierogi z dziczyzny.

Podczas warsztatów opowiemy o wartościach odżywczych dziczyzny oraz jej walorach smakowych. Będzie trochę o najsmakowitszych kąskach i sposobach przyrządzania,
a także o najlepiej komponujących się z dziczyzną przyprawach i dodatkach.

Mamy tylko 30 miejsc! Decyduje kolejność zgłoszeń! Zapisów dokonujemy wyłącznie drogą mailową, pod adresem: anna.jakimiuk@bialystok.lasy.gov.pl

Przed zgłoszeniem należy zapoznać się z regulaminem uczestnictwa w warsztatach.

Aby zgłoszenie było ważne, należy w treści maila wpisać:
„Oświadczam, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu i akceptuję jego warunki
i zasady” oraz podać imię i nazwisko uczestnika, jego numer telefonu oraz adres e-mail.

O zakwalifikowaniu się na warsztaty lub wpisaniu na listę rezerwową, zostaną Państwo powiadomieni zwrotną informacją mailową.

Uprzejmie informujemy, że lista uczestników na warsztaty kulinarne "Ugotuj sobię święta z dziczyzny" została dziś zamknięta.
Bardzo dziękujemy za tak duże zainteresowanie.