Aktualności Aktualności

Zapraszamy na warsztaty kulinarne

Lubisz gotować, poznawać nowe smaki, uczyć się nowych technik kulinarnych? To coś dla Ciebie! Już dziś ruszają zapisy na bezpłatne warsztaty kulinarne pn."Ugotuj sobie święta z dziczyzny".

UWAGA!!! Nabór uczestników zakończony! 

 

Pod czujnym okiem profesjonalnej szefowej kuchni - Ewy Bałdyś, przygotujemy wyśmienite potrawy z produktów pochodzących z lasu. W menu m.in. rosół z bażanta a`la ramen, pasztet z sarny na bagietce korzennej z opieńką i wędzoną słoniną, biała kiełbasa z dzika w sosie chlebowym a na koniec deser jagodowy z syropem z kwiatów bzu.

Podczas warsztatów opowiemy o właściwościach odżywczych i walorach smakowych dziczyzny i innych naturalnych produktów pochodzących z lasu. Będzie trochę o odpowiednich sposobach przyrządzania oraz właściwym przechowywaniu produktów runa leśnego.

Mamy tylko 25 miejsc! Decyduje kolejność zgłoszeń! Zapisów dokonujemy wyłącznie drogą mailową, pod adresem: anna.jakimiuk@bialystok.lasy.gov.pl

Przed zgłoszeniem należy zapoznać się z regulaminem uczestnictwa w warsztatach.

Aby zgłoszenie było ważne, należy w treści maila wpisać:
„Oświadczam, iż zapoznałem/am się z treścią Regulaminu i akceptuję jego warunki
i zasady” oraz podać imię i nazwisko uczestnika, jego numer telefonu oraz adres e-mail.

O zakwalifikowaniu się na warsztaty lub wpisaniu na listę rezerwową, zostaną Państwo powiadomieni zwrotną informacją mailową.